Goretti
Wilhelminapark 53-54
Tilburg

 

cursus@atelierstilburg.nl

aanmelden

Grafische technieken II
Linda Arts

Deze cursus is voor alle niveaus, ook cursisten die nog nooit met de grafische technieken hebben gewerkt kunnen deelnemen. In een volledig geoutilleerd atelier worden de cursisten individueel begeleid in het werken met inkten en drukpersen. Alle technieken in de verschillende hoogdruk- (lino, houtsnede) en diepdruktechnieken (etsen, droge naald) kunnen worden beoefend en uitgediept.

Cursisten die al (enige) ervaring hebben met grafische technieken, werken vanuit zelfgestelde opdrachten en met individuele begeleiding. Het procesmatig werken en de keuzes die gemaakt worden ten aanzien van het beeld en de techniek, worden individueel besproken.

(vanaf januari beginnen of voor half jaar inschrijven 260,-) 

Meer informatie via info@lindaarts.nl of 06-28813592,
en ook de sitepagina: http://www.lindaarts.nl/Site_Eng/-cursus.html

Cursist Annemarie Boin over de cursus:
“Het leuke van grafiek is dat elke prent die je drukt steeds weer een verrassing is. Vaak krijg je veel kado en krijgt je prent bij het drukken iets onverwachts, iets extra’s mee. Zelf ben ik helemaal verslingerd aan het etsen. De zwarte lijnen van de ets zijn de mooiste die je kunt maken. Het heeft een tijdje geduurd voor ik zo vaardig was dat ik “vrij” kon tekenen op een zinken plaat. Het vraagt wel wat oefening, maar op die manier kun je dus jezelf blijven ontwikkelen. Er zijn nog zoveel andere grafische technieken, als ik de tijd heb wil ik die allemaal proberen.”
 

startdatum
2e helft september 2019

 

tijd
vrijdagmiddag 14.00-17.00 uur

 

aantal lessen
24 lessen

 

kosten
€468,- (inclusief vele materialen)